Köanmälan

Anmälan till kön kan ske fr.o.m barnets födelse och görs skriftligen på något av följande sätt:

Ladda ner blanketten som Word-fil och fyll i: Anmälningsblankett
Ifylld anmälningsblankett mailas till: styrelsen@fargsolen.se

Det går också bra att skriva ut anmälningsblanketten, fylla i för hand och skicka till:

Montessoriförskolan Färgsolen
Stralsundsvägen 31
224 79 Lund

Om du har problem med att ladda ner blanketten går det också bra att göra en anmälan i ett mail till styrelsen@fargsolen.se. Skriv barnets namn, födelsedag, önskad start och kontaktuppgifter till vårdnadshavare.

GDPR

Montessoriförskolan Färgsolen behöver ha tillgång till personuppgifter för ditt barn och er som är vårdnadshavare för att kunna administrera förskolans kölista.

När du som vårdnadshavare fyller i och skickar anmälan till vår kö så ger du ditt samtycke till att Montessoriförskolan Färgsolen hanterar de personuppgifter som du har lämnat i anmälan för att hantera och administrera ditt barns plats i kön för förskolan. Syftet är att förenkla administrationen kring anmälan samt att underlätta kommunikation mellan dig och förskolan. Din anmälan och alla personuppgifter tas bort om du meddelar att du inte längre vill att ditt barn står kvar i kön.

Har du några frågor om hur Montessoriförskolan Färgsolen behandlar personuppgifter så är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, styrelsen@fargsolen.se.